Blog

Investeren in vastgoed? Altijd een goed idee!

Droom je van een tweede verblijf? Een appartement, een vakantiewoning of een eigen hotelkamer aan onze schitterende Belgische kust, waar je kan genieten van al het moois dat de zee te bieden heeft? Groot gelijk. Met Yntro ligt zo’n eigen plek binnen handbereik. En als je zelf niet op vakantie komt, dan verhuren wij je vakantieverblijf of hotelkamer – zonder zorgen. Zo levert je vastgoedinvestering je ook nog eens een mooi extra centje op.

De intrestvoeten op spaarrekeningen zijn historisch laag. Reken daar nog de inflatie bij en dan leer je dat je spaarrekening eigenlijk meer kost dan dat ze oplevert. Vastgoed is daarom een fijne en zekere investering voor je spaargeld. Zeker als het gaat om een tweede verblijf waar je zelf ten volle van kan genieten! En het goede nieuws: investeren in vastgoed kan al vanaf 150.000 euro. Bovendien levert zo’n vastgoedinvestering je ook geld op, als je ze verhuurt. Zonder de zorgen van verhuren, dat beloven wij je.

Vastgoed kopen in alle vertrouwen
Cedric Verhelst begeleidt als vastgoedadviseur bij Yntro elke dag geïnteresseerde kopers: “Je koopt niet elke dag vastgoed. Daarom vinden we het heel belangrijk dat onze kopers echt begeleid worden. Het gaat om veel geld en klanten willen natuurlijk voelen dat ze een goede investering doen. Dus maken we tijd voor hen en stellen de juiste vragen om wensen en verwachtingen scherp te krijgen.”

“We starten altijd met een kennismakingsgesprek om er zeker van te zijn dat we hebben wat een potentiële klant zoekt. Daarna leggen we uit hoe een samenwerking met Yntro hen niet alleen een leuk en nieuw tweede verblijf oplevert, maar ook dat ze het eventueel kunnen verhuren in de periodes dat zij er zelf niet zijn.”

"Een eigen verblijf aan de kust, dat is genieten en verhuren in alle rust."

“De tweede stap is een bezoek aan het vastgoedproject waarin de klant geïnteresseerd is”, vertelt Cedric verder. “Al onze projecten liggen vlak bij de kust en zijn nieuw. Holiday Suites is onze partner voor vakantieverblijven, voor de hotelkamers werken we samen met de beursgenoteerde Accor Group. Elke vraag kan gesteld worden, ik - of de collega's van onze partners - beantwoorden ze graag. En beslist de koper om effectief een appartement, vakantiewoning of hotelkamer te kopen? Dan maken mijn collega’s de administratie in orde zodat de notaris de akte kan voorbereiden. Tot het moment waarop de koper trotse eigenaar is, kan hij of zij rekenen op mijn advies en begeleiding. En dat van mijn collega’s, natuurlijk!”

Genieten én zorgeloos verhuren
Cedric: “Als eigenaar word je opgenomen in onze Yntro-community. We nodigen alle eigenaars dan uit op leuke evenementen, ze hebben toegang tot ons klantenportaal en krijgen alle nieuws uit eerste hand, onder andere via de jaarlijkse exploitatievergadering. Samen met Holiday Suites of de general manager van het hotel overlopen we de praktische afspraken over hun eigen verblijf én de verhuurmogelijkheden.”

“En voor een vlotte verhuur kunnen onze klanten ook op ons rekenen. Wij regelen alles, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. En op twee oren slapen, thuis of in hun vakantiewoning.”

Klinkt een eigen appartement, vakantiewoning of hotelkamer je als muziek in de oren? Of ben je op zoek naar een interessante investering? Maak een afspraak met Cedric of een van onze andere vastgoedadviseurs. Zij beantwoorden graag al je vragen!

J Cedric 0305

Nog vragen?
We beantwoorden
ze graag.

A Lorenzo 0012

Contacteer ons

Denk je dat we iets voor je kunnen betekenen of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om volledig vrijblijvend een afspraak te maken. We komen graag naar je toe om alles stap voor stap te overlopen. Uiteraard kunnen we je ook opbellen, als je dat handiger vindt.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.