Yntro 2022 2602

(H)eerlijke hotelkamers

Als eigenaar van een hotelkamer ben je meteen ook mede-eigenaar van het hotel. Je verdient dus aan de verhuur van je kamer, maar ook aan de andere diensten in het hotel, zoals vergaderzalen, catering enz. Deze markt kan veel meer dan de woningmarkt inspelen op stijgingen in de vraag.

Denk maar aan de zomervakantie of grote handelsbeurzen die ook zakenmensen aantrekken. Bovendien overnacht je zelf heel voordelig in je eigen hotelkamer of in onze partnerhotels.

Jouw voordelen als eigenaar
van een hotelkamer

Voordelig op hotel

Een kosteloze overnachting met een beperkt bedrag voor de reservatie- en schoonmaakkosten en 40% korting in onze partnerhotels. Altijd, behalve in juli en augustus en volgens beschikbaarheid.

Mooi verdiend

Je geniet mee van alle opbrengsten van het hotel, ook die van de vergaderzalen, de catering en de bar. Mooi verdiend.

In handen van professionals

We werken samen met de beursgenoteerde groep Accor. Zo weten onze gasten dat ze op een professionele service kunnen rekenen.

Groei­mogelijkheden

Je kiest voor een duurzaam economisch model gebaseerd op flexibele, marktconforme en inflatiebestendige huurprijzen.

quote Als eigenaar van een hotelkamer geniet je mee van de verhuurinkomsten en kun je zelf heel voordelig overnachten.

Partners waar wij op vertrouwen.

Wij kiezen bewust voor een franchise met wereldspeler Accor. De groep Accor heeft hotels in verschillende categorieën, van ‘luxury’ tot ‘economy’, maar ook voorzieningen voor co-working, wellnesscentrums en speciale services voor bedrijven. Toch zijn ze meer dan een multinationale groep met tientallen hotelmerken. Ze noemen zichzelf een “holistisch ecosysteem van merken, talenten en oplossingen” met oog voor duurzaamheid, diversiteit en solidariteit. Die woorden maken ze hard met concrete cijfers: 10 miljoen geplante bomen, 1000 aangelegde stadstuinen, meer dan 400 solidaire projecten in 50 landen...

Belgian Coast Hotels is het overkoepelende orgaan van 9 kusthotels franchised door Accor. Verspreid tussen De Panne en Knokke-Heist bieden ze een brede waaier hotels aan, van 2 tot 4 sterren binnen verschillende prijsklassen en onder één van volgende Accor merken; ibis Budget, ibis, ibis Styles en Mercure.

Samen op weg naar vastgoed

Vastgoed kopen doe je niet elke dag. Het is belangrijk dat je er goed over nadenkt en weet wat je doet. Daarom kiest Yntro voor een overzichtelijke aanpak waarin we je zorgvuldig begeleiden bij elke stap van het traject. We willen enerzijds jouw wensen scherpstellen en anderzijds haarfijn uitleggen wat je mag verwachten. Zo zorgen we er samen voor dat je de trotse eigenaar wordt van vastgoed met meerwaarde.

Onze projecten

4807 66 1

Knokke Ibis Budget Knokke

Vanaf € 165.499

Yntro 2022 A91 I2311

Nieuwpoort Ibis Styles Nieuwpoort

Vanaf € 167.500

Ibis De Haan 1 origineel

De Haan Ibis De Haan

Vanaf € 144.845

IDP

Verkocht

De Panne Ibis De Panne

Nog vragen?
We beantwoorden
ze graag.

D Jasmien 0061

Contacteer ons

Denk je dat we iets voor je kunnen betekenen of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om volledig vrijblijvend een afspraak te maken. We komen graag naar je toe om alles stap voor stap te overlopen. Uiteraard kunnen we je ook opbellen, als je dat handiger vindt.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.