Yntro 2022 A91 I2212

Vakantie in eigen verblijf

Een eigen stek waar jij en je familie altijd terecht kunnen. Een beetje zoals thuiskomen, maar dan op vakantie. Onze partner Holiday Suites zorgt voor de praktische kant van de zaak en zoekt huurders voor je vakantiewoning wanneer jij er niet bent, zodat je er ook nog iets aan verdient. Zelfs in juli en augustus ben je twee weken lang welkom.

Jouw voordelen als eigenaar
van een vakantiewoning

Zorgeloos genieten

Altijd welkom in je eigen vakantiewoning en een week gratis in de andere Holiday Suites. Je betaalt alleen de schoonmaak en het verbruik.

Zorgeloos verhuren

Wij zijn professionele verhuurders waar zowel toeristen als bedrijven op kunnen vertrouwen. Laat de administratie, de schoonmaak en het onderhoud aan ons over.

Transparantie troef

Als eigenaar krijg je toegang tot ons boekingssysteem en weet je precies wanneer je woning verhuurd is en aan welke prijs.

Partners waar je op kunt rekenen

Holiday Suites baat in totaal 495 suites uit op de mooiste plekken aan de Belgische kust en in Limburg. De suites zijn stuk voor stuk modern ingericht en bieden alle comfort, met een volledig ingerichte keuken, degelijke bedden en genoeg ruimte om te ontspannen.

Bovendien wil Holiday Suites als een ‘onzichtbare gastheer’ zijn gasten zoveel mogelijk vrijheid en flexibiliteit bieden, met no-nonsense prijzen en optionele pakketten.

Samen op weg naar vastgoed

Vastgoed kopen doe je niet elke dag. Het is belangrijk dat je er goed over nadenkt en weet wat je doet. Daarom kiest Yntro voor een overzichtelijke aanpak waarin we je zorgvuldig begeleiden bij elke stap van het traject. We willen enerzijds jouw wensen scherpstellen en anderzijds haarfijn uitleggen wat je mag verwachten. Zo zorgen we er samen voor dat je de trotse eigenaar wordt van vastgoed met meerwaarde.

Onze projecten

HOLIDAY SUITES JABBEKE 001

Het Brugse Ommeland Holiday Suites Klein Strand

Vanaf € 149.500

Booking feature foto

Nieuwpoort Holiday Suites Nieuwpoort

Vanaf € 165.000

HOLIDAY SUITES WESTENDE 037

Verkocht

Westende Holiday Suites Westende

Nog vragen?
We beantwoorden
ze graag.

D Jasmien 0061

Contacteer ons

Denk je dat we iets voor je kunnen betekenen of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om volledig vrijblijvend een afspraak te maken. We komen graag naar je toe om alles stap voor stap te overlopen. Uiteraard kunnen we je ook opbellen, als je dat handiger vindt.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.