Terug naar overzicht

Holiday Suites Jabbeke: waterpret verzekerd

Nieuwe, comfortabele vakantieverblijven voor 2 tot 6 personen met wifi, flatscreen tv en balkon in het mooie recreatiepark ‘Klein Strand’. Maak plezier in de grote zwemvijver met waterglijbanen en kinderbad, leer waterskiën, ga vissen, speel petanque of huur een gocart. Vanuit Jabbeke ben je ook snel in Oostende of Brugge en kun je het Brugse ommeland met zijn bossen en kastelen verkennen.

Vanaf € 149.500

Vanaf € 149.500

24

Vakantieverblijven

Digitaal inchecken

Uitgeruste keuken

Huisdieren toegelaten

Balkon

Strand met glijbaan

50.8254856,3.2523702
20
51.1843469,3.1016383

Holiday Suites Jabbeke

Varsenareweg 29
8490 Jabbeke

/assets/marker.svg

Uw voordeel

Zorgeloos genieten

Altijd welkom in je eigen vakantiewoning en een week gratis in de andere Holiday Suites. Je betaalt alleen de schoonmaak en het verbruik.

Zorgeloos verhuren

Wij zijn professionele verhuurders waar zowel toeristen als bedrijven op kunnen vertrouwen. Laat de administratie, de schoonmaak en het onderhoud aan ons over.

Transparantie troef

Als eigenaar krijg je toegang tot ons boekingssysteem en weet je precies wanneer je woning verhuurd is en aan welke prijs.

Samen op weg naar vastgoed

Vastgoed kopen doe je niet elke dag. Het is belangrijk dat je er goed over nadenkt en weet wat je doet. Daarom kiest Yntro voor een overzichtelijke aanpak waarin we je zorgvuldig begeleiden bij elke stap van het traject. We willen enerzijds jouw wensen scherpstellen en anderzijds haarfijn uitleggen wat je mag verwachten. Zo zorgen we er samen voor dat je de trotse eigenaar wordt van vastgoed met meerwaarde.

Nog vragen?
We beantwoorden
ze graag.

D Jasmien 0061

Contacteer ons

Denk je dat we iets voor je kunnen betekenen of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om volledig vrijblijvend een afspraak te maken. We komen graag naar je toe om alles stap voor stap te overlopen. Uiteraard kunnen we je ook opbellen, als je dat handiger vindt.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.