Terug naar overzicht

Holiday Suites Nieuwpoort: rustig ontspannen

Volledig uitgeruste vakantieverblijven voor 2 tot 7 personen in New England-stijl, rustig en toch vlak bij de jachthaven van Nieuwpoort. De mooie, kindvriendelijke binnentuin heeft een speeltuin, petanquebanen, barbecues en tafeltennis. Onze gasten kunnen ook gebruikmaken van het zwembad met sauna in het nabijgelegen hotel. Dankzij de geplande herstructureringswerken biedt deze zone veel groeipotentieel.

Vanaf € 165.000

Vanaf € 165.000

100

Vakantieverblijven

2-7

Personen

Verwarmd binnenzwembad

Digitaal inchecken

Uitgeruste keuken

Balkon

50.8254856,3.2523702
20
51.1294075,2.7666215

Holiday Suites Nieuwpoort

Brugse Steenweg
8620 Nieuwpoort

/assets/marker.svg

Uw voordeel

Zorgeloos genieten

Altijd welkom in je eigen vakantiewoning en een week gratis in de andere Holiday Suites. Je betaalt alleen de schoonmaak en het verbruik.

Zorgeloos verhuren

Wij zijn professionele verhuurders waar zowel toeristen als bedrijven op kunnen vertrouwen. Laat de administratie, de schoonmaak en het onderhoud aan ons over.

Transparantie troef

Als eigenaar krijg je toegang tot ons boekingssysteem en weet je precies wanneer je woning verhuurd is en aan welke prijs.

Samen op weg naar vastgoed

Vastgoed kopen doe je niet elke dag. Het is belangrijk dat je er goed over nadenkt en weet wat je doet. Daarom kiest Yntro voor een overzichtelijke aanpak waarin we je zorgvuldig begeleiden bij elke stap van het traject. We willen enerzijds jouw wensen scherpstellen en anderzijds haarfijn uitleggen wat je mag verwachten. Zo zorgen we er samen voor dat je de trotse eigenaar wordt van vastgoed met meerwaarde.

Nog vragen?
We beantwoorden
ze graag.

D Jasmien 0061

Contacteer ons

Denk je dat we iets voor je kunnen betekenen of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om volledig vrijblijvend een afspraak te maken. We komen graag naar je toe om alles stap voor stap te overlopen. Uiteraard kunnen we je ook opbellen, als je dat handiger vindt.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.