Yntro, je partner voor vastgoed met meerwaarde

Je weet dat vastgoed de juiste keuze is voor je spaargeld. Bij Yntro weten we dat ook. Meer nog, we weten precies wat de beste opties zijn, afhankelijk van je budget en je wensen. Al vanaf 150.000 euro kun je eigenaar worden van een hotelkamer of vakantieverblijf, waar je uiteraard zelf van kunt genieten, terwijl wij ervoor zorgen dat je er bovendien opbrengsten uit haalt.

We begeleiden je doorheen het volledige traject, waarin jij steeds centraal staat.

Onze waarden

Eerlijk

Onze aanpak is duidelijk en transparant, met open communicatie en maximale informatie, op elk moment. Ons vastgoed is duurzaam, want we willen je in de eerste plaats zekerheid bieden.

Enthousiast

We weten dat we iets kunnen betekenen in het leven van onze klanten en hun gezinnen. Daar doen we het ook voor. Het is onze drijfveer, elke dag weer. En die positieve aanpak werkt aanstekelijk.

Verbonden

We vormen een hecht team, verenigd door eenzelfde visie en manier van werken. Ook met onze klanten streven we naar een nauwe band, want ze maken mee deel uit van onze community.

Zorgzaam

Onze klanten komen altijd op de eerste plaats. We willen hun vertrouwen dubbel en dik verdienen, door hen te begeleiden en op al hun vragen een duidelijk antwoord te geven. Op ons kun je rekenen.

Professioneel

We zijn vakmensen met kennis van zaken. We kennen de vastgoedsector als onze broekzak en hebben een zesde zintuig voor interessante, betrouwbare opportuniteiten.

Samen op weg naar vastgoed

Vastgoed kopen doe je niet elke dag. Het is belangrijk dat je er goed over nadenkt en weet wat je doet. Daarom kiest Yntro voor een overzichtelijke aanpak waarin we je zorgvuldig begeleiden bij elke stap van het traject. We willen enerzijds jouw wensen scherpstellen en anderzijds haarfijn uitleggen wat je mag verwachten. Zo zorgen we er samen voor dat je de trotse eigenaar wordt van vastgoed met meerwaarde.

Nog vragen?
We beantwoorden
ze graag.

D Jasmien 0061

Contacteer ons

Denk je dat we iets voor je kunnen betekenen of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om volledig vrijblijvend een afspraak te maken. We komen graag naar je toe om alles stap voor stap te overlopen. Uiteraard kunnen we je ook opbellen, als je dat handiger vindt.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.