Yntro 2022 A91 I2406

Vastgoed met meer waarde

Je hebt het natuurlijk al gemerkt. Het geld op je spaarboekje brengt helemaal niets op en verliest door de inflatie zelfs aan waarde. Je weet dat vastgoed een veel betere keuze is voor je spaargeld, maar denkt misschien dat je daar grote bedragen voor moet kunnen neertellen. Niet als je via Yntro een hotelkamer, vakantiewoning of tweede verblijf koopt, waar je zelf van kunt genieten én zorgeloos geld mee verdient.

Vastgoed zonder zorgen

Maar heb je als vastgoedeigenaar niet vreselijk veel te regelen? Huurders zoeken, contracten opstellen, de tarieven indexeren … En wat als je geen huurders vindt of huurders die slecht betalen of je eigendom beschadigen?

Yntro weet uit ervaring perfect wat je bedoelt en heeft daarom de ideale oplossing ontwikkeld. We bieden je de kans om een hotelkamer of vakantieverblijf te kopen. Wij regelen alles, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten. Zonder zorgen.

Samen op weg naar vastgoed

Vastgoed kopen doe je niet elke dag. Het is belangrijk dat je er goed over nadenkt en weet wat je doet. Daarom kiest Yntro voor een overzichtelijke aanpak waarin we je zorgvuldig begeleiden bij elke stap van het traject. We willen enerzijds jouw wensen scherpstellen en anderzijds haarfijn uitleggen wat je mag verwachten. Zo zorgen we er samen voor dat je de trotse eigenaar wordt van vastgoed met meerwaarde.

Yntro 2022 2428

Hotelkamer

Als eigenaar van een hotelkamer profiteer je mee van de verhuurinkomsten en kan je zelf heel voordelig overnachten.

Yntro 2022 A91 I2311

Vakantiewoningen

Je vaste stek voor de vakantie, waar je ook nog eens geld mee verdient. Onze partner Holiday Suites zorgt voor de praktische kant van de zaak.

Image 0042

Tweede verblijf

Ook als je een tweede verblijf zoekt, kun je bij ons terecht. Met deze optie mik je vooral op meerwaarde op lange termijn.

Nog vragen?
We beantwoorden
ze graag.

D Jasmien 0061

Contacteer ons

Denk je dat we iets voor je kunnen betekenen of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om volledig vrijblijvend een afspraak te maken. We komen graag naar je toe om alles stap voor stap te overlopen. Uiteraard kunnen we je ook opbellen, als je dat handiger vindt.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.