Knokke-Heist is een West-Vlaamse kustgemeente met 33.000 inwoners, vlak bij de Nederlandse grens en het provinciaal natuurpark het Zwin. In het westen grenst de gemeente aan Zeebrugge en in het zuiden aan Damme. Het strand is er ongeveer 12 kilometer lang en gemiddeld 70 meter breed.

Gastronomische hotspot

Restaurants als Bartholomeus, Cuines 33, Il Trionfo en Escabèche hebben Knokke op de gastronomische kaart gezet. In de Gault&Millau-gids van 2022 staat Knokke-Heist maar liefst 37 keer vermeld, dus kunnen we het gerust hebben over een West-Vlaamse ‘culinaire hotspot’.

Gastronomische hotspot

Zoute Grand Prix

Knokke, dat is ook Zoute Grand Prix, die “wondere wereld van high-end auto-, kunst- en lifestyle-evenementen”, met zijn gevarieerde aanbod van rally's, GT Tours en veilingen, en auto- en kunstexposities zoals de Zoute Concours d'Elégance by EY.

Zoute Grand Prix

Onze projecten

4807 66 1

Knokke Ibis Budget Knokke

Vanaf € 165.499

Nog vragen?
We beantwoorden
ze graag.

D Jasmien 0061

Contacteer ons

Denk je dat we iets voor je kunnen betekenen of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om volledig vrijblijvend een afspraak te maken. We komen graag naar je toe om alles stap voor stap te overlopen. Uiteraard kunnen we je ook opbellen, als je dat handiger vindt.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.