Oostduinkerke is een badstad aan de Belgische kust, onderdeel van Koksijde, met ongeveer 8500 inwoners. Een rustige badplaats middenin de duinen die geklasseerd zijn als natuurreservaat. Daarnaast biedt Oostduinkerke een mooi strand ideaal om tot rust te komen. Verder kent de badstad een aantal exclusieve wijken, denk maar aan Duinpark, Groenendijk, Witte Burg en de Sint-Andréwijk.

Garnaalvissers als UNESCO Werelderfgoed

Oostduinkerke is de enige stad ter wereld waar garnalen worden gevangen te paard. Nog tot half vorige eeuw was dit een beroep dat door velen werd uitgeoefend om aan de kost te komen. Op heden is het eerder een toeristische maar toch unieke attractie.

Garnaalvissers als UNESCO Werelderfgoed

Duinen Ter Yde

Langs beide kanten van de Leopold II Laan liggen de prachtige duinen van Oostduinkerke. Ter Yde is de naam van een oude vissersgehucht dat op heden een geklasseerd stuk duinen zijn.

Duinen Ter Yde

Nog vragen?
We beantwoorden
ze graag.

D Jasmien 0061

Contacteer ons

Denk je dat we iets voor je kunnen betekenen of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om volledig vrijblijvend een afspraak te maken. We komen graag naar je toe om alles stap voor stap te overlopen. Uiteraard kunnen we je ook opbellen, als je dat handiger vindt.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.