Tussen Middelkerke en Lombardsijde kom je deze aangename badplaats tegen, met de perfecte mix van smullen, bewegen en ontspannen. Het zandsculpturenfestival is elk jaar een topper, net als Bier aan zee. Valt het weer minder goed mee, dan plan je gewoon een bezoek aan de driemaster Mercator, de Atlantikwall, Villa Les Zéphyrs of de indoor playzone Hangtime.

Actief Oostende

Op een steenworp van Westende ligt Oostende, de ‘koningin der badsteden’ en geboortestad van Ensor. Dankzij het uitgebreide aanbod aan evenementen, horeca en winkels valt er altijd wel iets te beleven.

Actief Oostende

WO I

Ben je geboeid door geschiedenis? In en rond de historische steden Diksmuide en Ieper kun je je onderdompelen in het oorlogsverleden met een bezoek aan loopgraven, begraafplaatsen en musea. Je kunt ook de Last Post bijwonen of de IJzertoren beklimmen.

WO I

Nog vragen?
We beantwoorden
ze graag.

D Jasmien 0061

Contacteer ons

Denk je dat we iets voor je kunnen betekenen of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om volledig vrijblijvend een afspraak te maken. We komen graag naar je toe om alles stap voor stap te overlopen. Uiteraard kunnen we je ook opbellen, als je dat handiger vindt.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.