Deze gezellige en kindvriendelijke badplaats ligt samen met deelgemeenten Wenduine, Klemskerke, Vosseslag, Harendijke en Vlissegem tussen Bredene en Blankenberge, op een steenworp van Oostende en op 15 minuten van Brugge. Watersporters kunnen hun hart ophalen in de Windhaan op het einde van de dijk.

Belle époque

Wie in het centrum van De Haan door de villawijk ‘De Concessie’ wandelt, waant zich in de belle époque. Eind 19de eeuw gaf de Belgische staat 50 ha duinen in erfpacht aan particulieren op voorwaarde dat ze strenge bouwvoorschriften naleefden. Sinds 1995 is de wijk beschermd als dorpsgezicht.

Belle époque

Kinderparadijs

Voor de kids is De Haan een paradijs op aarde. Laat ze ravotten in de speelbossen De Slierberg en Het Vossenhol of circuskunstjes leren in De Sierk. Bij regenweer kun je bijvoorbeeld gaan zwemmen in Aqua Mundo Center Parks of indoor spelen in Baluba Center Parks.

Kinderparadijs

Onze projecten

Ibis De Haan 1 origineel

De Haan Ibis De Haan

Vanaf € 144.845

Nog vragen?
We beantwoorden
ze graag.

D Jasmien 0061

Contacteer ons

Denk je dat we iets voor je kunnen betekenen of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om volledig vrijblijvend een afspraak te maken. We komen graag naar je toe om alles stap voor stap te overlopen. Uiteraard kunnen we je ook opbellen, als je dat handiger vindt.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan.

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.